• For issues you find with the Switch and Console releases, please follow this link and give as much detail as possible. This is the speediest way to get info to Pipeworks and get a hotfix in the works.
  • 1.4 will bring many changes to the PC version. We strongly advise making plans to back up your worlds and players prior to updating your game. More details here.
  • Begin your search for Journey's End information here and here. Please report bugs and issues for Journey's End here.
  • For issues you find with the Mobile 1.3 update, please follow this link and give as much detail as possible. This is the speediest way to get info to DR Studios to look at your issue. Also, some troubleshooting hints here.

tModLoader Extensible Inventory - Limitless, paginated inventory

Vilified

Terrarian
Hello, I have a problem! I just loaded up Terraria this morning and my character has a little ! triangle icon on it, which says ExtensibleInventory Error and I can't load him up. Is there anything to remedy this or do I have to delete it?
 
Last edited:

hamstar

Steampunker
Hello, I have a problem! I just loaded up Terraria this morning and my character has a little ! triangle icon on it, which says ExtensibleInventory Error and I can't load him up. Is there anything to remedy this or do I have to delete it?
Send me that character's .plr and .tplr files, along with your clients.log file.

Did you add or remove any mods recently?
 

DarthNihilus

Terrarian
this mod would be excellent if not one major bug - the vanilla and mod items effects are OFF when they are not in the "main" page. for ex. the item magnet swithes off, the effects from accessories due to fargos mod equipable inventory also stops working if page changed. this is really sad.
 

DarthNihilus

Terrarian
OK, found another BIG bug - the guide stops showing the recipes. they are shown for a 1 microsecond, and then it reverts to by-hand recipe list. this applies to guides in all generated worlds which were generated after installing this mod, or if after install guide died and came a new one, cause on an earlier game it was all ok. turned off the mod and the guide started behave just as planned, so check your code ticks...
 

hamstar

Steampunker
OK, found another BIG bug - the guide stops showing the recipes. they are shown for a 1 microsecond, and then it reverts to by-hand recipe list. this applies to guides in all generated worlds which were generated after installing this mod, or if after install guide died and came a new one, cause on an earlier game it was all ok. turned off the mod and the guide started behave just as planned, so check your code ticks...
Not sure what my mod is doing that's supposed to affect the guide's dialog. Can you be sure it's only my mods doing this?
 

DarthNihilus

Terrarian
and sorry again for my stupidity.
it was indeed this mod. i just thought it is enough to switch off the recipe hack and go on, but it required a full game exit.
so yeah, don't turn on recipehack sharing :red: EVER xD.
i'm glad i can continue to use this mod!
 

TobbyGabriel

Terrarian
Hey, I think it would be cool if there was an option to automatically get items and put them on secondary pages, because I have to keep paying attention if I'm not collecting different stuff on the ground and go switch pages before they are collected the first time for the share stacking
 

Girder

Terrarian
Just a heads up - the mod states in the mod browser that it depends on Hamstar Helpers rather than the updated Mod Helpers name.

That being said, just an amazing mod, thank you so much :)
 

robotwaifulover

Terrarian
So since the new Mod Helpers update,extensible inventory seems broken.When I create a new inventory I can't switch to the other one,unless I delete It.Maybe the client.log will help
 

Attachments

hamstar

Steampunker
So since the new Mod Helpers update,extensible inventory seems broken.When I create a new inventory I can't switch to the other one,unless I delete It.Maybe the client.log will help
Try enabling DebugModeHelpersInfo in the Mod Helpers config and then post the client.log when you notice the issue.
 

hamstar

Steampunker
Here It Is(Also Rewards seems dead again)
It seems that debug setting needs to be enabled on the server, or else it won't show the results. Or did you use Host & Play?

It's possible the output exists in server.log. Please upload that as well, if so.

Edit: Update your mods, by the way.
 
Last edited:
Top Bottom