PC [Modded] Ranged weapons won't fire in Multiplayer

Discussion in 'General Mod Discussion' started by CherenTheCat, Jun 14, 2019 at 10:16 PM.

  1. CherenTheCat

    CherenTheCat Steampunker

    I started playing a Multiplayer world with a friend yesterday, and everything works fine, except that neither bows nor guns will fire. They make the sound and do the animation, but no projectile comes out and no ammo is depleted. Neither of us are able to use them, and we can't seem to figure out the issue. I vaugely remember something like this happening to me a while back as well.


    "ArmorHairDye",
    "AutoTrash",
    "BetterBuffs",
    "BossChecklist",
    "BossExpertise",
    "DALib",
    "DisableCorruptionSpread",
    "DyeEasy",
    "Fishing3",
    "FKBossHealthBar",
    "FKTModSettings",
    "FullHealthRespawn",
    "GoldensMisc",
    "HamstarHelpers",
    "InstantRespawn",
    "ItemCustomizer",
    "MechScope",
    "MeleeToThrow",
    "MoreAccessories",
    "MoreEndlessAmmo",
    "OmniSwing",
    "ThoriumMod",
    "RecipeBrowser",
    "SecretDyes",
    "ShaderLib",
    "TeamAutoJoin",
    "TerrariaHooks",
    "TerrariaTweaks",
    "Tremor",
    "Unleveled",
    "VisualRadar",
    "WeaponOut",
    "WikiSearch",
    "WMITF",
    "WorldGenPreviewer",
    "XItemStats",
    "Yoyos2",
    "NoMoreTombs",
    "MagicStorage",
    "SacredTools",
    "ReducedGrinding",
    "TheTerrariaSeedProject",
    "OriMod",
    "BetterTaxes",
    "CheatSheet",
    "Wireless"
     
  2. TheStachelfisch

    TheStachelfisch Steampunker

    The only solution i can think of is disabling some mods see if it works